PRISLISTE :

Ridetimer i rideskolen

Ridekurs :

Vinterens ridekurs 2020- 12 timer kr 3.000,-

Drop in ridetimer kr 300,- lørdager

Privat-timer kr. 450,- 45 min. (inkl. leie av skolehest)

Runderiding kr. 50,- 3 runder (lørdager kl. 12.00-13.00) Se på vår facebook side for når det er ; Stall Bergan Rideskole

Man rir på en fast time hver uke frem til ridekurset er avsluttet.

Betaling : Vi ønsker at all betaling ved rideskolen  skal vippses til vårt nr 575174- Stall Bergan Ride – husk å merke med elevens navn , kurs dag og tid. Vi tar ikke i mot kontanter !

Vi tar fortsatt i mot påmeldinger til ridekurs, selv om kursene er startet opp. – vi har ledige plasser på flere timer. De som melder seg på etter kursstart betaler kun for de timene som er igjen av kurset.
Ring oss på 97113834- viss du lurer på om vi har plass.
For nye elever ; se på vår timeplan og se hvilket kurs som passer, fyll så ut påmeldingsskjemaet på siden og send det til oss. Vi vil da kontakte deg innen kort tid. Lurer du på noe angående nivå, alder etc- send oss en mail eller ring oss på tlf 97113834 ( 10-17)

På ridekurs er avgiften personlig og kan ikke overlates til en annen person. Ridekurset er bindende, velger man å avslutte i kurset, får man ikke refundert kursavgiften.

Dessverre kan man ikke ta igjen timer som man ikke har benyttet.Det er unntak ved langvarig sykdom- da må man vise legeerklæring !