Lørdagsridning med runderiding og drop in timer.

På  lørdager er det mulighet for alle til å prøve seg på hesteryggen.

Ponniridningen- dette er et tilbud som kanskje er spesielt myntet på de aller minste, og de som vurderer ridekurs. Drop -in er også ett tilbud til voksne som har lyst til å prøve om ridning er noe de vil bli med på og kartlegge sitt nivå for ridekurs.

Ponni ridningen skjer under  tilsyn av instruktør på ridebanen vår. Det er åpnet for dette fra klokken 12.00 til klokken 12.45.  , så lenge det er barn som ønsker å ri. Prisen er kroner  150 ,- for 15 minutter.  Nedre alders grense er 3 , her må foreldre og foresatte belage seg på å leie- gå ved siden av rytteren og hesten.

Dere kan bare møte opp – senest kl 12.00- ingen påmelding- men sjekk på vår Facebook side ; Stall Bergan Rideskole – at det er ridning den aktuelle lørdagene- da noen lørdager ikke er det.

Drop in timer er kl 13. 00 og kl 14.00.  Kl 13.00 er det grunn kurs 2/lett øved nivå og kl 14.00 : lett øved/øved nivå. På drop in timene vil det være litt blandet nivå, og både barn og voksne rir sammen. Viss været er fint rir vi ute på banen  eller på tur.

På vår Facebook side ; Stall Bergan Rideskole vil da stå hver uke når det er  og ikke er lørdagsridning- viktig å sjekke denne før dere møter opp ! 
 TIDER -NIVÅ :
 kl 12- 13.00  – PONNIRIDNING                              Ingen forkunnskaper nødvendig !
kl  13-13.45 –  Drop- in – grunnkurs 2/lett øved.    Må kunne ri uten leier og styre selv. Må ha ridd noe tidligere.
kl  14-45.45 _ Drop in – lett øved / øved .               Må kunne ri hesten selv i trav og noe galopp.
BEKLEDNING :
Gratis utlån av ridehjelmer og vest. Du kan ikke ri i joggesko- bruk sko som går over ankelen med litt hel. Viss du ikke har ridebukse – kan du bruke en treningsbukse eller tights.
PRIS OG BETALING :
Runderidning koster kr 150,- for 15 min
Drop in timer koster kr 350,- for 45 minutter.
Alle betaler med vipps- bruk nr 575174- husk å merke vipps med lørdagsridning- kl slett- og navn på rytter. Vi tar ikke i mot kontanter.
OPPMØTE :
Da dette er Drop in – ønsker vi ingen påmelding- møt opp i god
Møt opp i god tid- senest kl 12.00- for ponniridning og 20 minutter før drop in timene.