Lørdagsridning med runderidning og drop in timer

På  lørdager er det mulighet for alle til å prøve seg på hesteryggen.

Ponniridningen- dette er et tilbud som  er spesielt myntet på de aller minste, og de som vurderer ridekurs. Drop -in er også ett tilbud til voksne som har lyst til å prøve om ridning er noe de vil bli med på og kartlegge sitt nivå for ridekurs.

Ponni ridningen skjer under  tilsyn av instruktør på ridebanen vår. Det er åpnet for dette fra klokken 12.00 til klokken 13.45.  , så lenge det er barn som ønsker å ri. Prisen er kroner  200 ,- for 15 minutter.  Nedre alders grense er 3 , her må foreldre og foresatte belage seg på å leie- gå ved siden av rytteren og hesten.

Påmelding til ponni ridning gjøres her- alle må melde seg på via denne booking siden : https://www.deltager.no/Stallbergan_kurs

Drop in timer er kl 14. til 14.45   På drop in timen vil det være litt blandet nivå, og både barn og voksne rir sammen. Viss været er fint rir vi ute på banen  eller på tur.

På vår Facebook side ; Stall Bergan Rideskole vil da stå hver uke når det er  og ikke er lørdagsridning- viktig å sjekke denne før dere møter opp ! 

Tider – Nivå:

kl 12.00 – 13.45 – PONNIRIDNING
Ingen forkunnskaper nødvendig!

kl 14.00 – 14.45 – Drop-in – nybegynner / lett øved
Ingen forkunnskaper nødvendig- for barn og voksne- møt opp senest kl 13.40.

Bekledning:

Gratis utlån av ridehjelmer og vest. Du kan ikke ri i joggesko- bruk sko som går over ankelen med litt hel. Viss du ikke har ridebukse – kan du bruke en treningsbukse eller tights.

Pris og betaling:

Runderidning koster kr 200,- for 15 min
Drop in timer koster kr 400,- for 45 minutter.
Alle betaler via påmeldings skjemaet på booking siden : https://www.deltager.no/Stallbergan_kurs