Rideskolen på Stall bergan

Velkommen til en av Vestfolds største og en av Norges høyest autoriserte rideskole og ridesenter. Stall Bergan Rideskole tilbyr ridekurs på alle nivåer, for ryttere i alle aldere. Vi tilbyr ukentlige ridekurs, weekendkurs, drop in timer på lørdager, samt egne uker med rideleir om sommeren.

Ridesenteret ligger flott til i Sandefjord , ca 6 km fra sentrum ved den gamle veien til Torp flyplass, Lingelemveien.

På Stall Bergan møter du engasjerte og høyt kvalifiserte instruktører, som gjør  rideopplæringen til en trygg og motiverende opplevelse. Vi har nå ca 200 elever som rir fast ukentlig i vår rideskole, og er spesielt glade for at de fleste fortsetter kurs etter kurs hos oss, nettopp fordi de opplever mestring og glede.

Ida som er vår hoved  rideskole instruktør har mye erfaring innen undervisning. Hun er  grundig og en dyktig instruktør og  er  populær hos våre elever både av barna og av de voksne . Som instruktør er hun engasjert, positiv og en mester på å få elevene til å yte sitt beste. Hun er i tillegg opptatt å ta vare på de gode og snille skole hestene våre og lage ett godt miljø for alle i stallen.  

Stedets eiere er Kristin og Stein Endresen. Stein har over 30 år med landslagserfaring i sprang ridning og har deltatt i både OL, VM og EM. Han  har flere Norges mesterskap titler  på meritt listen og trener i dag flere av Norges beste ryttere.

 Kristin som administrerer rideskolen, har også den høyeste ridelærer utdannelsen og har selv konkurrert på nasjonalt nivå i sprang. Hun underviser i både dressur og sprang , og følger opp mye av det administrative på Stall Bergan. Til sammen har Stall Bergan en unik kompetanse på hest, undervisning og opplæring – så du skal vite at du velger ett topp faglig  sted for å starte din eller ditt barns rideopplæring.

Vi har spesielt utvalgte rideskole hester i forskjellige størrelser tilpasset rytterens alder og nivå. Våre skole hester har høy kvalitet både når det gjelder gemytt og ridbarhet noe som gjør at våre elever tidlig mestrer å ri på egen hånd og føler seg trygge og selv sikre.

For de som ønsker å prøve seg på ridetime før de bestemmer seg for ridekurs, anbefaler vi å komme på lørdagene . Da har vi ponniridning og drop in.

Ønsker du å melde deg på ridekurs- ligger det en timeplan med oversikt over hvilke kurs som går de forskjellige dagene. Vi har kurs alle dager fra kl 16.30 til kl 21- mandag tom fredag. Er du usikker på hvilket kurs du skal melde deg på send oss en mail til : post@stallbergan.no – eller ring 97113834- og vi hjelper deg med å finne riktig kurs.

Våre faste ridekurs har en varighet på 10 timer, avhengig av hvilken sesong det er i.  1 semester starter i midten av august, ved skole start og går hver uke i 10 uker tom oktober. Andre semester går fra november og ut i januar- 10 timer.  Tredje semester starter rett etter dette i midten av januar og går til påske. 4 semester går fra påske til sommer ferien. 

På sommeren arrangerer vi 3 /4 uke med rideleir. 

Ønsker du å melde deg på ridekurs og rideleir – sender du oss en mail eller bruker kontakt skjemaet under- kontakt – så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. Du kan også ringe oss på kontoret til Kristin: 97113834. 

Er du på Facebook- anbefaler vi å følge vår side ; stall bergan rideskole- her vil vi legge ut nyheter- kurs – helgekurs og info som kan være nyttig å få med seg.

 Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Kristin  tlf  ; 97113834  (man-lør 10-17) el mail til ; post@stallbergan.no, som jobber på kontoret.

Følg vår Facebook side , Stall Bergan Rideskole for daglig info om kurser, stall info, helgekurser, hestepassere, lørdagsridning.