Ønsker du å prøve salgshest på Stall Bergan?

Hvis du er interessert i å komme å prøve hest tar du kontakt med oss på forhånd. Vi anbefaler at man har med seg sin egen trener eller instruktør til veiledning og rådføring. Vi viser deg gjerne hesten først, så du får se den under rytter både på bakken og under hopping. Du får prøve hesten under alle forhold:

  • i stallen
  • på tur
  • banehopping

Ofte kan det være lurt å prøve hesten over flere ganger. Dersom vi ser at rytter og hest ikke passer sammen eller ser at dette over tid ikke kommer til å fungere gir vi deg beskjed og prøver å finne en annen hest som passer til din ridning. Det er svært viktig for oss at vi ser at det passer og at det vil fungere mellom hest og rytter i framtiden.

Veterinærsjekk av hesten

Du velger selv hvilken veterinær du vil bruke. Vi anbefaler profesjonelle hesteveterinærer som har digitalt røntgen. Kjøper betaler alltid  kostnaden ved veterinærundersøkelsen. Dette gjelder også om hesten passerer veterinærsjekken eller ikke. Veterinær undersøkelsen må være gjort før hesten forlater stallen, vi sender ALDRI hester fra oss før alt er i orden med veterinær og oppgjør.Har du ikke mulighet for å være tilstede ved undersøkelsen anbefaler vi at du selv ringer veterinæren etter undersøkelsen for å få direkte innformasjon om undersøkelsen. En veterinærundersøkelse koster mellom 2000 til 6000,- kr avhengig om du skal ha røntgen eller ikke.  Det er svært viktig for oss at alt er korrekt og at kjøper føler seg trygg når de kjøper hest fra  Stall Bergan.