Sprang – Kurs for de som har fullført øved + med hovedfokus på sprangridning.

På dette kurset jobber vi med sprangteknikk, sprangrettet bakkearbeid, bommer og hinder. Vi trener på rytme i galoppen, lærer oss å kjenne at hesten er fremfor oss til hinder, jobber med kontroll og anridning til hinder Vi jobber med at rytteren evner å øke og minske tempo uten at hesten mister sin energi, selvbalanse, bæring og aktivitet. Det ris hinder fra 40 – 100 cm. Dette er kurset for deg som er på øvet nivå, kan ri alle skole hestene våre i kort og øket galopp, liker utfordringer og har en sterk og balansert sits.

Sprang kursene er delt opp i flere nivåer med sprang start som første kurs.

Sprang start 1-5;

mye fokus på sits og basic øvelser, bommer , kavaletter og små hinder.

Sprang lett øved  1 – 2 – 3 – 4- 5

Vi trener på rytme i galoppen, lærer oss å kjenne at hesten er fremfor oss til hinder, jobber med kontroll og anridning til hinder.

Sprang øved 1 – 2 – 3:

Mye fokus på sits trening, rytter følelse og evnen til å ri hesten i riktig rytme opp til hinder. Trening på ulike linjer mellom hinderne, bane hoppinger.

Sprang viderekommende :

Trening på å ri hesten i jevn rytme, komme på en riktig distanse , kunne variere galopp sprangene på linjer, mestrer å få en usikker hest over en bane.

Av hensyn til våre hester og god dyre velferd er vekt grensen på rytteren 85 kg, veier du mer enn dette kan du ikke ri på ridekurs.

Pris er kr. 475,- pr time,

Kurset koster kr  4750-. Kurset  Se mer info under påmelding. 

Avgiften er personlig og kan ikke overlates til en annen person.

Dessverre kan man ikke ta igjen timer som man ikke har benyttet. Man får heller ikke refundert kursavgiften viss man avslutter før kurset er ferdig.

Sprang kursene er litt dyrere enn de andre kursene, da vi har maks 6 elever på disse timene.

Kurset betales når man melder seg på via vår booking side. Kvittering vises på første time.

Ridekurset er bindende og man får ikke refundert timer man ikke benytter eller om man velger å avslutte kurset før det er ferdig.

Nye elever send oss en mail eller bruk kontakt skjemaet under fanen kontakt for å sende en forespørsel om kurs og informasjon. Dere vil da motta en mail eller sms fra oss med en invitasjon om inlogging til vårt booking system ; Bookingleaf. Denne er også en App som dere bruker i påmelding og kontakt med rideskolen.