Nybegynnerkurs fra 15 år, ungdom og voksen

Egne introduksjonskurs for barn, ungdom og voksne. 

Kurs for dem fra 15 år og oppover. For deg som har ingen eller liten erfaring med ridning og håndtering av hest. Du lærer å omgås hesten og de grunnleggende rideøvelser i gangartene skritt, trav og galopp. Målet for kurset er å trene korrekt sits, egen balanse og rideferdigheter slik at en etter hvert blir klar for galopp. 

Pris er kr. 375 pr time,

Kurset koster kr3750 -. Kurset er på 10 timer.    Se mer info under påmelding. 

Avgiften er personlig og kan ikke overlates til en annen person.
Dessverre kan man ikke ta igjen timer som man ikke har benyttet.
Ridekurset er bindende ønsker man å avslutte før ferdiggått kurs, får man ikke pengene tilbake. Se ellers info under «viktig info rideskole».

Etter fullført grunn kurs er det 2. kurs som er neste trinn i rytter utdannelsen.

På voksen og ungdoms kursene har vi en vekt grense på 85 kg, dette er av hensyn til hestene våre som er edle og ikke blant de største og mest vektbærende hestene. Veier du mer enn 85 kg kan du dessverre ikke ri på våre hester.

Nye elever send oss en mail eller bruk kontakt skjemaet under fanen kontakt for å sende en forespørsel om kurs og informasjon. Dere vil da motta en mail eller sms fra oss med en invitasjon om inlogging til vårt booking system ; Bookingleaf. Denne er også en App som dere bruker i påmelding og kontakt med rideskolen.