Lang erfaring med kjøp og salg av hester

Vi på Stall Bergan har lang erfaring med kjøp og salg av hester. Vi er svært nøye med at du som kunde skal bli fornøyd og få en hest som passer til deg, din ridning og dine ambisjoner.

Vi har i dag en bred kundebase, både i Norge og i utlandet. Vi reiser rundt i hele Europa for å finne kvalitetshester, og har egne kontakter som leter opp hester for oss. På den måten kan vi alltid kvalitetssikre hestene da vi vet deres forhistorie med hensyn til stevneresultater, sykehistorier og oppvekst. Vi er svært nøye når vi velger ut våre salgshester. Vi prøverir de over flere dager, sjekker opp siste stevneresultater og får de sjekket opp av veterinærer på anerkjente dyreklinikker. Under veterinærsjekken får vi alltid tatt utvidet sjekk med bøyeprøver, longsjering og digitalt røntgen. Vi kontrollerer også at identiteten stemmer med brennmerke og microchip.

Stein har med sin store erfaring og kunnskap en veldig bra evne til å skille de gode hestene fra mengden. På den måten vet vi hva vi får og unngår bomkjøp. Vi er stolte over at flere av norges mest respekterte trenere kommer til oss for å handle hester til sine elever. Vi markerer oss også i utlandet og har gjennom Steins erfaring og rytter kapasitet solgt hester til Scott Brash (Hello My Lord), Cian O Connor (Super Sox), Karel Cox (Grey Lady,Allegra) og Gilbert Bøckmann (Carimbo) Vi selger stadig flere hester noe som tyder på at våre kunder er fornøyde og sier det videre. Bedre reklame enn det kan man ikke få.